Internationalen 50 år!

Representanten för Sverigedemokraterna talade med största tydlighet i Riksdagen. Med de förändrade mediestödsreglerna slog Tidölaget spiken i kistan på den röda pressen, slog hon fast triumferande. Men som hon misstar sig. Vi tänker inte lägga oss ner och tystna.

I RÖRELSE | Socialistiskt Politik

Malmö 20 april

I år fyller vänstertidningen Internationalen 50 år och därför bjuder vi in till jubileum, kl 14-17, den 20 april på Poeten på Hörnet. Det är många som kommit i kontakt med Internationalen på ett eller annat sätt och vi vill ta tillfället i akt att bjuda in alla nyfikna för att diskutera betydelsen av vänsterröster i offentligheten. Vi pratar minnen från Internationalens 50 år och hur vi offensivt går vidare för att stärka vänstern i kampen mot dagens barbari.

Hjärtligt välkommen!

Socialistisk Politik – Skåne

Eventet på Facebook: Internationalen 50 år

Stockholm 21 april

Mingel med tilltugg, redaktionen avtackas. Poängpromenad. Några nedslag i tidningens historia. Tårtkalas och musik. Paneldebatt om framtidens möjligheter.
Alla gamla och nya vänner till Internationalen välkomna! Evenemanget börjar klockan 12 på Solidaritetshuset i Stockholm.

Hjärtligt välkomna!

Socialistisk Politik – Stockholm 

Eventet på Facebook: Internationalen 50 år